*:excεliso.com

(0030) 6983814376

IT Development and Consulting Services
International Standards ISO 9001, ISO 27001, OHSAS, SA 8000
Προγραμματιστές, Σύμβουλοι Πληροφορικής, Σύμβουλοι Ποιότητας

 

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε πάροχο.

Υποσχέσεις και πραγματικότητα.

Σε πολλές περιπτώσεις όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα δεν έχουν γνώσεις σχετικές με το διαδίκτυο. Το αχανές διαδίκτυο τους είναι άγνωστος τόπος, και όσα γράφουν οι περισσότεροι όσων κατασκευάζουν ιστοσελίδες τους μοιάζουν επιοικώς .. ξένα.

Πώς μπορείτε λοιπόν, να γνωρίζετε τι αγοράζετε και πώς μπορείτε να αξιολογήσετε τις προσφορές;

Όταν οι πάροχοι σας μιλούν για φιλοξενία ιστοσελίδας θα πρέπει να μάθετε για αρχή, το πλήθος των σελίδων που μπορείτε να αναρτήσετε, το χώρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αν σας δίνονται εργαλεία διαχείρισης δωρεάν ή αν θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον γι αυτά, και να διερευνήσετε τι μπορείτε να κάνετε άμεσα με την προσφορά που σας δίνεται και τι σε βάθος χρόνου. Το website σας άλλωστε είναι επένδυση και θα πρέπει να το υπολογίζετε ως έτσι.

Επίσης, δε σημαίνει πως αν δεν αναγράφεται μια υπηρεσία, δεν παρέχεται. Πολλοί των παρόχων δίνουν με πληρωμή υπηρεσίες που άλλοι προσφέρουν δωρεάν. Ρωτήστε για διευκρινήσεις αν κάτι σας ενδιαφέρει και ο πάροχος δεν το αναγράφει.

Το κόστος κατασκευής, φιλοξενίας, συντήρησης θεωρούνται διαφορετικά και στον κάθε πάροχο ισχύουν διαφορετικοί όροι. Διερευνήστε το.

Σε περιπτώσεις που η κατασκευή του διαδικτυακού τόπου σας γίνεται δωρεάν για τον πρώτο χρόνο και στη συνέχεια πληρώνετε με μηνιαία συνδρομή, διερευνήστε μήπως τελικά θα ξαναπληρώνετε κάθε χρόνο τα χρήματα που αλλού θα είχατε δώσει άπαξ.

Η θεωρία.. "ας το κάνω φέτος δωρεάν και του χρόνου το ξαναφτιάχνω" δεν επαληθεύεται στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες του διαδικτύου σύμφωνα με επίσημες μελέτες, απεχθάνονται τις αλλαγές. Όταν έχουν συνηθίσει να βρίσκουν την πληροφορία που θέλουν κάπου με συγκεκριμένο τρόπο, δυσανασχετούν όταν δεν την εντοπίζουν αμέσως και πρέπει να την ψάξουν.

Σύνδεση με διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα δεν είναι πάντοτε υπέρ σας. Παραδείγματος χάρην, στην περίπτωση που δεν ασχολείστε με αυτό τον τρόπο προώθησης επισταμένως, δηλαδή είτε δεν έχετε πολλούς followers, είτε δε γνωρίζετε πώς να προωθήσετε την πληροφορία, είτε οι λογαριασμοί και οι αναρτήσεις σας δείχνουν παραμελημένα, είτε δεν έχετε εντοπίσει τους σωστούς αποδέκτες της πληροφορίας σας, η εντύπωση του επισκέπτη και δυνητικού πελάτη ενδέχεται να μην είναι θετική.

Σας προτείνουμε πάντοτε να αξιοποιείτε τον επίσημο διαδικτυακό σας τόπο σύμφωνα με το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε, να τον ανανεώνετε συχνά και να στοχεύετε σε λέξεις κλειδιά για τις οποίες θα θέλατε οι χρήστες του διαδικτύου να εντοπίζουν τη σελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

*:excεliso.com

Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web Τιμές Υπηρεσιών Πληροφορικής - Web 


 

Ιστοσελίδα Δυναμική

η τιμή ξεκινά από 350 euro

Συμπεριλαμβάνονται:

Φιλοξενία ιστοσελίδας για ένα χρόνο (για το δεύτερο χρόνο η τιμή Φιλοξενίας ιστοσελίδας είναι 110 euro)
Απεριόριστος αριθμός emails
Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
Εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης ιστοσελίδας
Δωρεάν όνομα ιστοτόπου .com για τον πρώτο χρόνο (για το δεύτερο χρόνο η τιμή είναι 12,50 euro)
Παραμετροποίηση εικαστικού και εξατομίκευση
SEO για στόχευση συγκεκριμένων λέξεων κλειδιών στις μηχανές αναζήτησης
Μηνιαίες αναφορές για την επισκεψημότητα του διαδικτυακού σας τόπου
Προτάσεις για την ανανέωση του διαδικτυακού σας τόπου

Δείγματα από δωρεάν templates:

      

Γιατί να απευθυνθείτε σ' εμάς;

Διότι γνωρίζουμε πως όλες οι λύσεις δεν είναι για όλους
Διότι θέλουμε οι πελάτες μας να παραμένουν
Διότι μας αρέσει να εξελισσόμαστε και ει δυνατόν μαζί σας
...

Με διαρκή και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής σας παρεχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, όπως μπορείτε να τη φανταστείτε.

Παρέχουμε υπηρεσίες πληροφορικής σε προσιτές τιμές, σεβόμενοι τις συνθήκες και τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει η ελληνική επιχείρηση σήμερα, σε καιρούς που οι αναγκαίες υπηρεσίες για την εταιρική ανάπτυξη μετατρέπονται σε πολυτέλεια για λίγους.

Οι τιμές μας είναι από τις οικονομικότερες της αγοράς, καθώς προτιμούμε να καλύπτουμε με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε τις περισσότερες ανάγκες σας σε υπηρεσίες πληροφορικής και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Θέτουμε μαζί σας στόχους και πλάνο χρήσης για τις υπηρεσίες που αγοράζετε. Οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά και αποδίδουν τα μέγιστα.

Για να συμβάλουμε στην επιτυχία σας πρέπει οι υπηρεσίες πληροφορικής να σας παρέχονται με συνέπεια και συνέχεια.

Σας λέμε την αλήθεια σχετικά με τις εργασίες και το κόστος τους. Γνωρίζετε εξ αρχής τι θα πληρώσετε και οι μόνες εκπλήξεις που μπορείτε να περιμένετε αφορούν στο πολύ καλό αποτέλεσμα πέραν των προσδοκιών σας και όχι στις ακριβές τιμές μας.


*:excεliso.com

υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων
websites@exceliso.com

υπηρεσίες πληροφορικής
sales@exceliso.com - pm@exceliso.com
+3069 83814376

Valid CSS!